Herfstpanorama Rotterdam

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 418614
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Het Rotterdamse Euromastpark in herfstkleuren gezien vanaf de Euromast tijdens de zonsondergang. De hoogbouw van de Kop van Zuid en de Erasmusbrug worden aangelicht in het gouden uurtje.

Het park ligt aan de rand van het centrum in de schaduw van de Euromast. In het Park treffen we de grootste verzameling oude bomen in Rotterdam aan. Het park is ontstaan door het samenvoegen van twee oude buitenplaatsen. Het toont het typische karakter van de landschapsstijl met oude bomen en slingerende waterpartijen.

Over Jeroen Kleiberg

Jeroen Kleiberg profielfotoIk ben schrijver en fotograaf woonachtig in Rotterdam. Een geweldige stad, maar eerlijk gezegd ben ik meer van ruimte en natuur.

Al jaren ben ik met grote regelmaat op reis. Op zoek naar het avontuur, nieuwsgierig naar het onbekende, geïnteresseerd in het alledaagse. Ik wil ontdekken en verkennen. Ik ben al op veel plekken geweest, maar op de meeste nog niet. Ik leg mijn reizen vast in beeldende verhalen en sprekende foto's. Als ik thuis ben fotograaf ik graag de skyline van Rotterdam.

Ik ben schrijver en fotograaf. Ik geef lezingen en fotopresentaties. Ik inspireer en laat mensen door andere ogen kijken.

I like to explore some more

Alle werken