Eenzame berghut

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 337901
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Woest berglandschap van de Kaukasus met een eenzame berghut en een gele voorgrond van gras. De hoge bergen zijn bedekt met sneeuw en gletsjers.

De Kaukasus is een hooggebergte in Eurazië tussen de Zwarte Zee en de Kaspische Zee in het gelijknamige gebied. De Kaukasus wordt door sommigen in zijn geheel gerekend tot Azië en door anderen gezien als de grens tussen het uiterste zuidoosten van Europa en het westen van Azië.

Over Jeroen Kleiberg

Jeroen Kleiberg profielfotoIk ben schrijver en fotograaf woonachtig in Rotterdam. Een geweldige stad, maar eerlijk gezegd ben ik meer van ruimte en natuur.

Al jaren ben ik met grote regelmaat op reis. Op zoek naar het avontuur, nieuwsgierig naar het onbekende, geïnteresseerd in het alledaagse. Ik wil ontdekken en verkennen. Ik ben al op veel plekken geweest, maar op de meeste nog niet. Ik leg mijn reizen vast in beeldende verhalen en sprekende foto's. Als ik thuis ben fotograaf ik graag de skyline van Rotterdam.

Ik ben schrijver en fotograaf. Ik geef lezingen en fotopresentaties. Ik inspireer en laat mensen door andere ogen kijken.

I like to explore some more

Alle werken