Panorama van Tbilisi

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 424954
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Al 1500 jaar lang is Tbilisi de hoofdstad van Georgië. Hierdoor heeft de stad een rijke historie en veel bezienswaardigheden. Zo is er het Narikala fort dat over de stad uitkijkt en vanwaar je een geweldig uitzicht hebt. Verder is de Sioni Kathedraal de moeite waard. Vooral in de avond, omdat deze dan prachtig is verlicht.

Tbilisi wordt door de kronkelende straatjes en onsystematische indeling omschreven als een labyrint. Dat is in de stad duidelijk zichtbaar: moderne gebouwen, orthodoxe kerken, Perzische badhuizen, moskeeën, huizen. Alles staat dwars door elkaar heen.

Over Jeroen Kleiberg

Jeroen Kleiberg profielfotoIk ben schrijver en fotograaf woonachtig in Rotterdam. Een geweldige stad, maar eerlijk gezegd ben ik meer van ruimte en natuur.

Al jaren ben ik met grote regelmaat op reis. Op zoek naar het avontuur, nieuwsgierig naar het onbekende, geïnteresseerd in het alledaagse. Ik wil ontdekken en verkennen. Ik ben al op veel plekken geweest, maar op de meeste nog niet. Ik leg mijn reizen vast in beeldende verhalen en sprekende foto's. Als ik thuis ben fotograaf ik graag de skyline van Rotterdam.

Ik ben schrijver en fotograaf. Ik geef lezingen en fotopresentaties. Ik inspireer en laat mensen door andere ogen kijken.

I like to explore some more

Alle werken