Wadi Ghul Canyon

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 422934
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Oman's hoogste berg, Jebel Shams (Berg van de Zon, 3009 m), is vooral bekend om het uitzicht op de spectaculair diepe Wadi Ghul die ernaast ligt. Wadi Ghul is plaatselijk bekend als de Grand Canyon van Arabië, vanwege de verticale kliffen van meer dan 1000 meter. Een bergpad slingert gevaarlijk langs de klif. Er is niets dat de wandelaar beschermt tegen een val. Niet geschikt voor mensen met hoogtevrees. Wel spectaculair.

Over Jeroen Kleiberg

Jeroen Kleiberg profielfotoIk ben schrijver en fotograaf woonachtig in Rotterdam. Een geweldige stad, maar eerlijk gezegd ben ik meer van ruimte en natuur.

Al jaren ben ik met grote regelmaat op reis. Op zoek naar het avontuur, nieuwsgierig naar het onbekende, geïnteresseerd in het alledaagse. Ik wil ontdekken en verkennen. Ik ben al op veel plekken geweest, maar op de meeste nog niet. Ik leg mijn reizen vast in beeldende verhalen en sprekende foto's. Als ik thuis ben fotograaf ik graag de skyline van Rotterdam.

Ik ben schrijver en fotograaf. Ik geef lezingen en fotopresentaties. Ik inspireer en laat mensen door andere ogen kijken.

I like to explore some more

Alle werken