Wandelaar in groen berglandschap IJsland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 428728
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
83 gratis verzending!

Omschrijving

Thorsmork is een van de grootste wonderen van IJsland en biedt schilderachtige uitzichten. Thorsmork bestaat uit een bergkam die vernoemd is naar de Noorse god Thor. Het gebied bevind zich tussen de Tindfjallajokull- en Eyjafjallajokull-gletsjers, in het zuidelijke deel van IJsland. Thorsmork is een geweldige bestemming in IJsland voor hikers

De vallei wordt omsloten door gletsjers, waarvan een ervan zich aan het einde van de vallei bevindt: de Myrdalsjokull. Het gebied hier heeft te maken met een relatief warm klimaat dat erg verschilt van de rest van het zuiden van IJsland. Het is er prachtig groen, met mossen, varens, berkenbossen en kleine struiken.

Over Jeroen Kleiberg

Jeroen Kleiberg profielfotoIk ben schrijver en fotograaf woonachtig in Rotterdam. Een geweldige stad, maar eerlijk gezegd ben ik meer van ruimte en natuur.

Al jaren ben ik met grote regelmaat op reis. Op zoek naar het avontuur, nieuwsgierig naar het onbekende, geïnteresseerd in het alledaagse. Ik wil ontdekken en verkennen. Ik ben al op veel plekken geweest, maar op de meeste nog niet. Ik leg mijn reizen vast in beeldende verhalen en sprekende foto's. Als ik thuis ben fotograaf ik graag de skyline van Rotterdam.

Ik ben schrijver en fotograaf. Ik geef lezingen en fotopresentaties. Ik inspireer en laat mensen door andere ogen kijken.

I like to explore some more

Alle werken